BEDRIJFSFEESTEN

Vier een creatief feest of teamuitje en ervaar hoe ontspannend het kan zijn om samen creatief bezig te zijn. Tijdens een workshop klei- basis kan je draaien op de pottenbakkersschijf, een schaal maken met een mooie print van stempels in een drukmal van gips en vrij werken met klei.

Bij een workshop decoreren met plakplaatjes (transfers met glazuur inkt) kunnen tegels en servies worden beplakt met oude vintage plaatjes van b.v bloemen en dieren en hiermee kan een leuk mozaïek achtig decor worden gemaakt. Na het stoken zijn de afbeeldingen watervast op het glazuur vast gesmolten.

Kies voor een workshop schilderen met glazuurverf om een eigen bord, kom, beker of mok te beschilderen met een speciaal glazuur in vele mooie kleuren. Dit wordt afgebakken en is dan klaar om duurzaam te gebruiken, thuis of op het werk! (vaatwasmachinebestendig)

Wilt u alle mogelijkheden open houden of heeft u speciale wensen?
Kies dan voor een workshop mix van technieken indien u alle mogelijkheden open wilt houden zodat iedereen kan doen wat hem of haar aanspreekt.

Speciale wensen? Overleg met ons overde invulling en maak gebruik van onze ruime erv aring in het geven van workshops. Alle kunstwerken worden na het drogen gebakken, goed ingepakt en kunnen na 3 weken worden opgehaald.

U bent van harte welkom, neem eventueel eigen hapjes en drankjes mee en we maken er samen een inspirerende middag of avond van. Koffie / thee, frisdrank inbegrepen.
Indien gewenst komt de foto op de site als blijvende herinnering.

POTTENBAKDIPLOMA

Aan het eind van het feest krijgt iedereen een pottenbakdiploma

PRIJS

klei- basis:
€ 46 P.P. ex BTW

decoreren met plakplaatjes:
€ 47 P.P. ex BTW

schilderen met glazuurverf:
€ 48 P.P. EX BTW

mix van alle technieken
€ 49 P.P.ex BTW

Tijd

DAGELIJKS, AVOND EN IN HET WEEKEND

Aantal

minimaal 6, maximaal 25 personen per groep

GROEPSFOTO

Als je wil komt de foto op de site als blijvende herinnering

"heel leuk om samen lekker creatief bezig te zijn!"
Myrthe
Myrthe
"een geslaagd teamuitje en ontspannend!"
Sanne
Sanne
"bedankt voor de workshop, het was erg gezellig."
Amina
Amina: